tisdag 6 april 2010

påsklov

det kom två små fina påskgummor/gubbar till oss på skärtorsdagen.de fick varsitt ägg med lite smått o gott ..på fredagen lagade vi påsk buffé med påskskinka ,jansson, omelett,lax,hemlagade köttbullar,prinskorv,ägghalvor och allt vad det var...gott i alla fall!!lördagen åt vi bufférester,och på söndagen lagade vi ny påskbuffé.då kom mamma o pappa ,som varit på öland och tittat till stugorna.måndagen bjöd på solsken och värme.nöjda på påskmat så lagade vi till köttbullar och potatismos och lingon,musmgott! min svägerska bjöd på gott eftermiddagsfika.krille, nyss hemkommen från usa fick massor av kramar.lilla sanna var också där,och hon har blivit så stor och duktig.jättemysigt att få träffa dem alla!!
idag har jag och tvillingarna varit i stan.matilda hittade en klänning och skor som hon ska ha på treornas bal,då hon ska vara värdinna.bra att ha det klart..nu ska hon bara försöka skriva talet hon ska hålla...
vi fikade på cecil,som alltid är fullproppat med folk.amanda gillade "plinget" från kassaapparaten,så hon skrattade högt hela tiden!så hem igen till lugnet i landsbro. i morgon blir det kålpudding hos mamma och pappa,åh va gott..!!
nu kommer snart liam och noah,de ska sova över.så lugnt är det snart inte längre..men roligt!!

ha det bra alla!!

1 kommentar:

  1. Låter helmysigt alltihop!!! Ha det fortsatt bra alla! Kram Karin

    SvaraRadera