fredag 7 maj 2010

hannes!

i förgår var jag och mamma på mannekänguppvisning i värnamo.det var elever på john bauergymnasiet som hade en spännande och rolig uppvisning med olika teman.matilda var med och fixade frissyrerna på några modeller.här ser ni en klänning av tidningspapper!
här är en fantastisk krinolin,som elever tillverkat. Ja, det var en riktigt fin uppvisning som höll på dryga timman.matilda hade modeller i nutidskläder från B-young och jc,men såklart tog batteriet slut när just de modellerna visades.sorry sorry !!

tidigare i onsdags var jag på utvecklingssamtal med amanda. allt fungerar bra,och det är alltid så roligt och trevligt komma till hennes skola. skönt när ens barn trivs och har det bra.till hösten blir det ridning på schemat,en rolig nyhet!! amanda red när hon var yngre,men när ridhuset bytte ägare togs handikappsridningen bort. men nu ser det alltså ut som om det blir lite galopp igen!!


här är goa hannes som liten bebis.storasyster fick vara med på ett hörn(kunde inte motstå den fina bilden på dem båda)..ja,nu blir snart hannes 8år.. det är ett tag sedan nu som vi träffade emma och hannes,så vi längtar jättemycket efter dem!
matilda kom just hem från vänamo.hon har praktikplats på en salong i stan i tre veckor,så nu får vi ha henne hemma ett tag. roligt!!
det luktar gott från köket,thomas lagar hemmapizza, mumsfilibabba !! vädret är hemskt,det regnar och blåser kallt, skönast att vara inne då.. men det få bli en snabb runda med ruff snart,
ska se om någon av de andra har lust med en promenad men jag gissar att det blir jag som får lufsa iväg..
jag önskar er alla en trevlig helg!! det ska vi här försöka ha..med kalas och allt på söndag !!

ni missar väl inte NHL..här hemma hoppas vi att detroit tar sej till semifinal,men då måste de vinna tre matcher på rad..håller alla tummarna för johan fransén som kommer från landsbro-vetlanda och hans medspelare i detroit!!!! nästa match är imorgon natt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar