torsdag 10 juni 2010

sommarlov!!

ja så är det då sommarlov,iallfall för amanda. det blev ingen blomma i år till hennes lärare o assistener,utan godis..personalen i amandas klass är som ni ju redan vet vid det här laget helt fantastiska,och jag skulle vilja ge dem mycket mera..hoppas nu att det blir en fin sommar så det går att bada och sola !!






när amanda kom hem idag så regnade det ..usch! lite trött på allt regnande nu. men det sägs ju att efter regn kommer sol !!! kom då lilla sol med lite värme..


här har vi sommarlovstjejen .hon skulle haft en ny sommarlättare klänning, men det var lite för kallt så den sparar vi till en annan dag. hoppas nu du får ett härligt sommarlov amanda!!
ja vi får se vad vi kan hitta på..hoppas på långa härliga promenader,mycket glass o jordgubbar,kanske en och annan vända till stan..
matilda slutar sin skola imorgon. vi är bjudna till anna på studentfest i morgon kväll.anna är en konståkningskompis som bor i värnamo.ska bli roligt att fira henne..sedan bär det av hem på sommarlov även för matilda!! hon har mycket på tapeten som vanligt.först städa ut sej ur lägenheten i värnamo.sedan intensivkurs för körkortet..konståkningsläger i kalmar.hoppas också på att få hit hannes och emma någon vecka,minst..helst flera!!!
ha det bra alla i sommarregnet!!!



1 kommentar:

  1. Amanda var jättefin som vanligt....märks att hon kommer från en fasion family. Hoppas solen kommer tillbaka snart ...jordgubbar smakar bättre då. kramar Anga

    SvaraRadera