torsdag 8 september 2011

busungar!

Igår när Donna fyllde halvåret så kom mina små sötkorvar Liam Och Noah.Försökte fånga dem alla på bild,men det visade sej va för stor utmaning för mej..

Det var omöjligt att få dem att sitta stilla en hel sekund,så bättre bilder än så här bidde det inte..Vi hade ialla fall roligt..och Donna stortrivdes..hon älskar att busa!!Vi åt glass och Donna fick en egen dagen till ära



Hon fick en egen liten specialbakelse:bröd,skinka,ost,leverpastej toppat med en klick risgrynsgröt. Gott gott som ni ser!!





Ny klänning som jag kommer att känna mej fin i nu i höst och vinter.Den heter Wig-Wam och kommer från odd molly,Den ser inte mycket ut på bilden, men den är jättefin på!!


Lagade god mat till mej och Joakim idag,han åkte därefter till Vimmerby för att spela hockey(träningsmatch) Men det var en mycket ledsen och omotiverad Jocke..han var förkrossad över den hemska olyckan utanför Moskva där nästan ett helt hockeylag omkom.Joakim har spelat ihop med Stefan liv i hv71 juniorlag de är även årsbarn och gick båda på Bäckadahlsgymnasiet,de var mycket goda vänner.Våra tankar är hos hans fru Anna och deras två små killar Herman och Harry,som är fem och tre år. Otroligt sorgligt.


Livet är en fantastisk gåva på obestämd tid..eller är den kanske bestämd!?!?


kram kram







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar