fredag 11 maj 2012

DIFkort

 Imorgon fyller vår svärson år..grattis Samuel!! Ja de är inte gifta utan "bara" förlovade..men det är väl på ett ungefär sak samma..Som ni kanske förstår är Samuel Difälskare..så temat på kortet var ganska givet..Jag har en vit kortstomme 12,5x12,5 cm från Pappex(kolla in på Pappex webshop,där finns massor med fint till bra priser)
 Gul,blå och röd cardstock kommer också från Pappex.De båda stämplarna är gamla trokänare från Inkido,och det lilla fina stickers-alfabetet har jag köpt av Sölvi på Scrapmagic De röda rosorna har jag köpt i Thailand.Lite småpilligt kort att göra..men det är han värd vår goa Samuel!!!
Ja födelsedagsbarnen duggar tätt nu..Idag fyller våra tvillingtjejer 20 år!! Grattis älsklingar..och tack för att ni finns!! Det var liksom inte helt givet som ni ju redan vid det här laget vet..Amanda har bjudit sin klass på prinsesstårta och partajat lite lagom sådär..Matilda festar med en bunt kompisar i Värnamo.Hon har bjudit sina vänner på Kvantumplanka och champange med jordgubbar..Så det blir nog lite partaj av där med..Grattiskramar i massor till er båda!!!
Trevlig kväll till er alla..nu ska jag kolla klart på hockeyn och heja på Landsbrokillarna johan Fransén och Erik Karlsson ,fattar knappt att vårt lilla samhälle har med två spelare i hockey-vm..men så är det! !Heja Sverige,och kramelikram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar